[Αθήνα] Ανάληψη ευθύνης από Μαχόμενους αντιιμπεριαλιστικούς πυρήνες

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτώβρη πυρπολήσαμε όχημα τύπου βαν της εταιρίας DHL στην οδό Μαλτέζου στον Άλιμο, το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα ξημερώματα της 27 Νοέμβρη πυρπολήσαμε ακόμη ένα βαν της DHL στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Βαϊνδιρίου στο Βύρωνα, που και αυτό καταστράφηκε.

Και οι δύο ενέργειες αποκρύφτηκαν πλήρως από τα media, παραθέτουμε βίντεο από περαστικό που καταγράφει το συμβάν στην περιοχή του Βύρωνα, youtube.com/watch?v=KsG5G23g4ZI.

Η DHL θεωρείται μια “αθώα” εταιρία ταχυμεταφορών, παρόλα αυτά αποτελεί μια γερμανική πολυεθνική επιχείρηση, η οποία έχει αναλάβει και τη λογιστική υποστήριξη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

Την ώρα που η εγχώρια και διεθνής ελίτ ανατρέχουν στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για να επιβάλλουν μια σειρά νέων δυσβάσταχτων μέτρων κατά της κοινωνικής πλειοψηφίας της χώρας, εμείς ανατρέξαμε στην εργαλειοθήκη της ταξικής πάλης και της κοινωνικής αντι-βίας. Την ώρα που ο γερμανικός ιμπεριαλισμός προχωρά στην οικονομική αφαίμαξη των εργαζομένων του ευρωπαϊκού νότου, επιβάλλοντας μνημόνια, ορίζοντας την λειτουργία των εκάστοτε οικονομιών, δημιουργώντας ένα άτυπο καθεστώς “νεοαποικιοκρατίας”, εμείς οργανωνόμαστε σε δίκτυα αλληλεγγύης, εργατικές και λαϊκές συνελεύσεις, ομάδες άμεσης δράσης στην κατεύθυνση της επαναστατικής ανασυγκρότησης της τάξης μας. Την ώρα που ο στρατιωτικός βραχίονας των δυτικών οικονομικών ελίτ, το ΝΑΤΟ, συνεχίζει να αιματοκυλά τον πλανήτη στο όνομα του πολέμου κατά των ισλαμοφασιστών του ISIS, ένα τέρας που οι ίδιοι δημιούργησαν για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους κατά του Άσαντ, εμείς στεκόμαστε ενεργητικά αλληλέγγυοι στους μαχητές/τριες στο Κομπάνι, δημιουργούμε και στηρίζουμε δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες, πυρπολούμε τα καθάρματα που κερδίζουν από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις…

Πόλεμος στο ΝΑΤΟ και στον ιμπεριαλισμό, αγώνας με κάθε μέσο για την κοινωνική επανάσταση.

Μαχόμενοι αντιιμπεριαλιστικοί πυρήνες

υ.γ. οι ενέργειες μας αυτές αφιερώνονται ολόψυχα στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα και στην καταζητούμενη επαναστάτρια Π. Ρούπα.