Ενημέρωση κρατουμένων νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού «Άγιος Παύλος»

Στις 22/1/16 η υπηρεσία των σωφρονιστικών υπαλλήλων σε συνεργία με την εισαγγελέα του νοσοκομείου κορυδαλλού έδειξαν για μια ακόμη φορά το αληθινό απάνθρωπο εκδικητικό τους πρόσωπο κάτω από την μάσκα του ¨σωφρονισμού¨. Αποφασίστηκε λοιπόν, ο πειθαρχικός εγκλεισμός στην απομόνωση ενός συγκρατούμενου μας, του Ιλίρ Ασλανάι, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχασε τα δυο του πόδια κατά την 22χρονη αιχμαλωσία του.

Τον έριξαν στην απομόνωση, βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι χωρίς πόδια και βοήθεια. Πώς αυτός ο άνθρωπος θα αυτο-εξυπηρετηθεί; πώς θα πάει τουαλέτα; πώς θα πλυθεί;

Η δικαιολογία ήταν ότι πουλούσε τα αυτοκόλλητα της μορφίνης καθότι τυγχάνει καρκινοπαθής. Ό,τι και να έκανε αυτός, ο εγκλεισμός των 10 ημερών στην απομόνωση, εμείς ως νοήμονες, δίκαιοι και πάνω από όλα Άνθρωποι δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Δεν το ζητάμε. Δεν το διεκδικούμε. ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΛΙΡ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και να επιστρέψει στο θάλαμο του, όπου υπάρχουν άνθρωποι που τον φροντίζουν. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ-ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΩΝ!

Αυτό το κείμενο αποτελεί απλώς προειδοποίηση σε περίπτωση που ο Ιλίρ δεν βγει από εκεί που τον έκλεισαν οι σωφρονιστές ανθρωποφύλακες-ανθρωποθηκάριοι, τότε θα υπάρξει δυναμική αντίδραση από εμάς. Όπως και κάθε δράση έχει και αντίδραση. Αν δεν συμβεί αυτό τότε η κινητοποίηση μας θα κλιμακωθεί. Περιμένουμε ως το πρωί 23/1 να δούμε τον Ιλίρ Ασλανάι στον θάλαμο του στον 1ο όροφο όπου και εκεί ανήκει.

Οι κρατούμενοι: Σπύρος Φατούρος, Κοντογιάννης Δημήτρης, Δουλάδης Χαράλαμπος, Σπάρος Παναγιώτης, Πετρακας Νικόλαος, Δανδραης Ιωάννης