[Αιτωλοακαρνανία] Απο το Μεσολόγγι για την κοινωνική απελευθέρωση

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Σύντροφοι συντρόφισσες ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις καταστάσεις που συνθέτει η χριστιανοκρατούμενη αστική δημοκρατία, από τη μεταπολίτευση και μετά, δηλαδή με τη μετάβαση του εξουσιαστικού μοντέλου από χούντα σε δημοκρατία των θρησκολάγνων, παρατηρούμε ότι ο καπιταλισμός ως μήτρα δημιουργίας έχει ανάγκη τις ωοθήκες της.Έτσι δεξιά ωοθήκη είναι η εκκλησία και ο κλήρος ενώ αριστερή η αστική δημοκρατία.

Αυτό το κατεστημένο εξαπατά το λαό δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι συμμετέχει στην δόμηση του συστήματος, ενώ στη πραγματικότητα του παίζει πισώπλατο παιχνίδι μέσω εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη της εξουσίας, διδάσκοντας ότι όλες οι φωνές χωράνε και ακούγονται κ.τ.λ Ο κλήρος από την άλλη πλευρά καλεί τον κόσμο να ζει αρμονικά με γαλήνη και σωφροσύνη κ ότι κακό και άσχημο αν του συμβεί να θεωρήσει ότι τα έστειλε ο Θεός του για να τον δοκιμάσει. Έτσι δεν θα πρέπει να αγχώνεται για τη λύση των προβλημάτων του, αλλά απλά θα ζει ευτυχείς στο παράδεισο.

Για να μην μακρηγορούμε φτάνουμε στο σημείο όπου συγκρουόμαστε ιδεολογικά για αρχή και αναλύοντας κάτω από Αναρχικό πλέγμα ,βλέπουμε ότι τίποτα από τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους δεν εφαρμόζονται. Το μόνο που εφαρμόζουν είναι αυξημένη καταστολή, αφορισμούς, εκβιασμούς, δολοφονίες σε όποιον αντιδρά, με τη ρότα που χαράζουν όπως η βάρβαρη αντιμετώπιση των πληθυσμών πού μετακινούνται από χώρα σε χώρα.

Σύντροφοι, συντρόφισσες πάντα έξω από τον χρόνο τους, έξω από το τόπο τους, από τη χώρα του ΛΑΕ ΧΤΥΠΑ με αγάπη και επαναστατική φλόγα ας κάψουμε όλη τη δομή που αναλύσαμε όπως ήδη από πάντα για πάντα κάνουμε.

Αναρχικοί, αναρχικές ήδη έχουμε κερδίσει και λέω ήδη γιατί όσο ο εξουσιαστικός κόσμος προσπαθεί να μας κυριαρχήσει τόσο ο μοναδικός, ανεπανάληπτος χαρακτήρας του κάθε αναρχικού, αναρχικής θα αντιδρά με σθένος και όχι απλά στείρα και σπασμωδικά. Έχουμε χρέος να οδηγούμε την μάζα των αδικημένων σε εξεγέρσεις – επαναστάσεις.

Πιστοί στο δρόμο των συγκρούσεων, στο αστέρι που μας οδηγεί, στους συντρόφους μας, στις ιδέες μας, θα καταφέρουμε να τους αποδομήσουμε.

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

αναρχικοί/ές
αυτονομη κινηση βαλβειου

δρασεις αλληλεγγυης/ συνθηματα :

-αγωνας να βαδιζουμε ελευθερα στη γη, κανενας προλεταριος στου μπατσου το κελι

-εργατικά ατυχηματα κ’ σφαιρες στο ψαχνο, τον πολεμο τον ζουμε καθε μερα εδω
4 δεκεμβρη λιτης πυροβολει, συντροφοι τσακιστε τους σ’ολοκληρη τη γη

-τα συνορα ειναι χαρακες στο σωμα του πλανητη

-παιδια ειμαστε και εμεις, που τεμαχιζουμε το χρονο για να μην μας οριζει