[Τρίκαλα] Ενημέρωση για το μέτωπο ενάντια στους πλειστηριασμούς

Στα Τρίκαλα δεν έχει γίνει πλειστηριασμός εδώ και δύο μήνες περίπου. Κάθε τετάρτη στις 3:30μμ αποκλείουμε την είσοδο του ειρηνοδικείου και αποτρέπουμε την διαδικασία. Σαν αναρχική ομάδα Τρικάλων συμμετέχουμε στο μέτωπο που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας (ενάντια στους πλειστηριασμούς-διακοπές ρεύματος και νερού) μαζί με άλλους φορείς και συλλογικότητες. Στόχος της παρουσίας μας, στην συγκεκριμένη δράση, είναι η άμεση αντιπαράθεση με το κράτος και τις τράπεζες, που είναι υπεύθυνοι για την βίαιη φτωχοποίηση κοινωνικών στρωμάτων και της νεολαίας.

Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο κάποιες φορές, και έχει καλύτερα αποτελέσματα, να απορρυθμίσουμε τις ”διαδικασίες” τους. Όσο αφορά το θέμα της αλληλεγγύης απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που βιώνουν στο πετσί τους τα καλά του καπιταλισμού και του ”κοινωνικού κράτους” και συνάμα αγωνίζονται γι’ αυτό που θεωρούμε αυτονόητο πως πρέπει να έχει ο καθένας (στέγη, φως, νερό). Δεν ταυτιζόμαστε με ανθρώπους που εξακολουθούν να έχουν την λογική της ανάθεσης της αντιπροσώπευσης του παρτακισμού και της δουλικότητας.

Απευθύνουμε κάλεσμα λοιπόν σε όλον τον ελευθεριακό-ανένταχτο κόσμο της πόλης να στηρίξει αυτό το μέτωπο, αυτού του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΕΛΛΑΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  ΚΑΙ  ΑΡΧΙΛΗΣΤΩΝ

Αναρχική ομάδα Τρικάλων