[Πειραιάς] Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό οχήματος εταιρείας σεκιούριτι

“Και ακριβώς λίγο πιό κάτω από τον αριθμό της καταστολής σου, είχαν ανοίξει μια διαπεραστική τρύπα, ίδια σε μέγεθος με οπλοπολυβόλο, απ’ όπου ο εχθρός σε ξεγύμνωνε απροκάλυπτα νύχτα μέρα με τον πιό αδίστακτο τρόπο και σου σκότωνε ό,τι μυστικό είχες και κρατούσες μέσα σου. Από εκεί έριχναν τις δολοφονικές ριπές τους αδιάκοπα πάνω σου και γάζωναν το κορμί σου στις πιό ιερές και απαραβίαστες στιγμές του. Είναι η τρύπα που με την χειρότερη λύσσα ξέρναγε μέσα από κει ο εχθρός σου το χειρότερο μίσος του. Είναι ο αδυσώπητος, ο τυραννικότερος ελεγκτής σου και ο χειρότερος φονιάς του ιδιωτικού, του κρυφού σου εαυτού…

Είναι η τρύπα μάτι, όπου στον πιό ανύποπτο, στον πιο δικό σου ή ιδιωτικό χρόνο αυτή τον ξέσκιζε. Καθώς έβλεπες να προβάλλει πίσω από κει το γυαλιστερό, το ψυχρό μάτι του δήμιου ερευνητή και να σου διαπερνά το είναι…

Ω! Μάτι φθονερό, για πάντα να σε σφραγίσω! Για να πάψει πιά το απαίσιο στα χέρια των δήμιων ξεγύμνωμα και άρπαγμα της ψυχής. Ω! Ρουφιάνε των πιο απόκρυφων κινήσεών μου, πόσο σε μισώ και πόσο λαχταρώ τον θάνατό σου! Την καταστροφή σου! Το χαμό σου!”

Ξημερώματα της Τρίτης 29/04/2014 πυρπολήσαμε αυτοκίνητο τεχνικών υπηρεσιών της εταιρείας SECURITY G4SC (πρώην group4) στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Σμύρνης στην περιοχή Ρέντη-Νίκαιας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φορείς του θεσμού της ιδιωτικής παρά-αστυνομίας παγκοσμίως. Λειτουργεί και διαχειρίζεται ιδιωτικές φυλακές στην Αγγλία και την Αμερική ενώ είναι υπεύθυνη και των συστημάτων ασφαλείας στο “τείχος της ντροπής” στην Παλαιστίνη. Στον ελλαδικό χώρο διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο θωρακισμένων οχημάτων χρηματαποστολών για την ασφαλή μεταφορά του πλούτου των τραπεζών και άλλων επιχειρήσεων, έχει εξοπλίσει με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας τις περισσότερες φυλακές της χώρας ενώ θα αναλάβει την διαχείριση και λειτουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών.

Η ενέργειά μας εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης δράσεων ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης για το νέο νομοσχέδιο που αφορά τις ειδικές συνθήκες κράτησης και τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.

“Αλίμονο σ’ αυτούς που θα δεχθούν σαν όρο ζωής τη φυλακή”

Leave a Reply

Your email address will not be published.