[Θεσσαλονίκη] Ανάληψη ευθύνης για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών σε οχήματα εταιρείας σεκιούριτι

Το κράτος (και η εκάστοτε υπηρεσιακή κυβέρνηση) πιστό στο δόγμα ησυχία, τάξη και ασφάλεια προωθεί απεγνωσμένα και απροκάλυπτα πλέον την φυσική και ψυχολογική εξόντωση των αντιπάλων του: εξοντωτικές ποινές, φυλακές τύπου Γ, γκλοπ και χημικά είναι λίγες μόνο από τις πρακτικές που εφαρμόζει.

Πρωταρχικός τους στόχος η διάχυση του φόβου και επακολούθως η αποτροπή οποιασδήποτε οργάνωσης και συμμετοχής σε δυναμικές έκνομες δράσεις που σκοπό έχουν να πλήξουν το υπάρχον σύστημα και τους υποστηρικτές τους.

Λοιπόν, μπάσταρδοι θιασώτες του κόσμου αυτού, διαβάστε καλά: Όσες φυλακές και να χτίσετε, όσες κάμερες και να στήσετε, όσα “σκυλιά” και να αμολήσετε θα είμαστε εδώ απέναντί σας παράνομοι και παραβατικοί ως την καταστροφή σας ή την δική μας. Δε χωράμε και οι 2.

Όσο για τη γενικότερη (και κατ’ άτομο) απάθεια που επικρατεί, οι συμβιβασμοί, η δημοκρατική αδράνεια, η σιωπή ισούται με συνενοχή και βαραίνει αναλόγως τα υποκείμενα που την ακολουθούν.

Όντας σε πόλεμο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 9/7 μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας ήταν η σειρά μας να χτυπήσουμε, τοποθετώντας 2 εμπρηστικούς μηχανισμούς σε 2 οχήματα της εταιρείας security Force (οδός Ηλέκτρας / Καλαμαριά). Το εν λόγω “μαγαζί” από τη φύση του και μόνο, από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ελέγχου και καταστολής που προσφέρει αποτελεί στόχο.

Δύναμη στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα

Ο αγώνας συνεχίζεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published.