[Τρίκαλα] Παρέμβαση στο αμαξοστάσιο του δήμου

Το πρωί της 25ης Ιουλίου έγινε παρέμβαση στο αμαξοστάσιο του δήμου για διαμαρτυρία για το πανό που κατέβασαν οι υπεύθυνοι καθαριότητας. Το πανό είχε ανέβει χθες, 24/7, από την Αναρχική Ομάδα Τρικάλων στην κεντρική πεζογέφυρα του Ασκληπιού, κι έγραφε «ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΖΙΩΤΗ-ΡΟΥΠΑ.ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ’ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΦΕΝΤΙΚΑ-ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ (A)».

Ήρθαμε σε έντονη αντιπαράθεση μαζί τους και συγκεκριμένα με έναν προκλητικό υπάλληλο, ο οποίος μας έλεγε ότι το κατέβασαν για να μην τραυματιστούν οι περαστικοί από την πτώση του. Τελικά το πήραμε πίσω και το ανεβάσαμε πάλι στο ίδιο σημείο πριν από λίγο.

Η παρέμβαση έγινε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πανό με το Α σε κύκλο κατεβαίνει πρόωρα από το δήμο ενώ αυτά των κομμάτων παραμένουν στις θέσεις τους για αρκετές μέρες. Οι εντολές έρχονται από πάνω, γιατί τους ενοχλεί το περιεχόμενο του λόγου μας. Να ξέρουν όμως ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχει αντίδραση.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ – Π.ΡΟΥΠΑ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ