[Αθήνα] Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς σε οχήματα στελεχών της Χ.Α.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απ’το χρυσαυγίτικο σκουπίδι Ρουπακιά στο Κερατσίνι, ξετρυπώσαμε μερικά ανθρωποειδή-στελέχη του παρακρατικού μηχανισμού της Χ.Α. και πυρπολήσαμε τα προσωπικά τους οχήματα έξω απ’τα σπίτια τους, μεταμεσονύχτιες ώρες (“ξυπνώντας” έτσι και μεις μερικούς ναζί).

Πιο συγκεκριμένα, πυρπολήσαμε:

– στις 16/9, το αυτοκίνητο του Γιαμανή Φώτη στο Γκύζη, υποψήφιο με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής στο συνδυασμό του Κασιδιάρη.
– στις 16/9, τη μοτοσυκλέτα φασίστα στην Ριζούπολη,
– στις 17/9, το αυτοκίνητο του Βοργιά Σωτήρη στη Γλυφάδα, δημοτικού συμβούλου στη Γλυφάδα με την Ελ.Αυγή,
– στις 25/9, το αυτοκίνητο της Ανδρή Ελισάβετ (γνωστής και ως “Βέτα”) στη Ν.Φιλαδέλφεια, υποψηφίου με τους συνδυασμούς τους.

Επίσης στις 23/9 σύντροφοι επιτέθηκαν και βανδάλισαν τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Αγ.Λαύρας στα Πατήσια.

Δεν πράξαμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο, επιστρέφοντας κατ’οίκον ένα μικρό κομμάτι της βίας που οι φασίστες διαχειρίζονται και διαχέουν τόσα χρόνια σε μετανάστες και ντόπιους εργάτες, αντιφασίστες νεολαίους και αγωνιστές. Όμως δεν είναι αόρατοι και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε συγχωρούμε.

Δεν παραμυθιαζόμαστε από το θεσμικό “αντιναζιστικό” ενδοοικογενειακό ξεκαθάρισμα κράτους-μμε. Είναι οι ίδιοι που πρόσφατα ανέσυραν τη συμμορία της Χ.Α. από την παρακρατική της αφάνεια, για να τη χρησιμοποιούν αποτελεσματικότερα. Εξάλλου, από την αρχή της ύπαρξής της, η Χ.Α. υπήρξε ο καλύτερος συνεργάτης της αστυνομίας και το μακρύ χέρι των αφεντικών, των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών και της μαφίας. Δεν εγκλωβιζόμαστε ούτε στο φτηνό καταγγελτικό αντιφασισμό, όπως αυτό της αριστεράς και λοιπών “προοδευτικών” δυνάμεων, προς δικό τους φυσικά μικροπολιτικό όφελος.

Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν τα παρακρατικά καθάρματα είναι η βία και σε αυτή τους “μιλάμε”.

Μίσος για τους φασίστες.

Μίσος και για τον “παραπλανημένο” κοινωνικό βούρκο που τους ψηφίζει ή τους στηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο.