[Αθήνα] Απόρριψη του αιτήματος για χορήγηση αδειών στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό

Μετά από επικοινωνία με τον σύντροφό μας, σήμερα 4η μέρα της απεργίας πείνας του, μεταφέρουμε τα εξής:

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος εδώ και καιρό δήλωνε αναρμόδιος ν’ αποφασίσει πάνω στο ζήτημα της χορήγησης των εκπαιδευτικών αδειών του συντρόφου μας, μεταθέτοντας την ευθύνη στο συμβούλιο της φυλακής.

Σήμερα όμως ο κύριος αυτός απέδειξε ότι αποτελεί έναν πιστό υπάλληλο, έναν επιμελή εντολοδόχο των άθλιων πολιτικών του προϊσταμένων, που φέρει σε πέρας τις αποστολές που του ανατίθενται.

Έστειλε λοιπόν ο υπαλληλίσκος αυτός έγγραφο στο συμβούλιο, δηλώνοντας ότι είναι τελικά αρμόδιος να αποφασίσει για το ζήτημα, και ότι το αίτημα για χορήγηση αδειών απορρίπτεται και με δική του απόφαση.

Από σήμερα λοιπόν, και για ό,τι συμβεί στο σύντροφό μας όσο τον ωθούν σε παράταση της απεργίας πείνας του, θεωρούμε ότι ο Νικόπουλος και κάθε άλλος αρμόδιος, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι.

Οι απαντήσεις, δίνονται στους φλεγόμενους δρόμους του αγώνα.

Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση.

Πρωτοβουλία συντρόφων από τη συνέλευση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό

Στη συνέλευση αλληλεγγύης στην Αθήνα, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση από τον ίδιο τον Νίκο Ρωμανό: Τετάρτη 19/11 κτίριο Γκίνη, Πολυτεχνείο, στις 18:00 έναρξη διαδικασίας και 18:30 τηλεφωνική επικοινωνία με το σύντροφο.