[Αθήνα] Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς

“Κι όπως λέτε και εσείς …ΔΥΝΑΜΗ!”

την τετάρτη (26/11) πρωινές ώρες επιλέξαμε να επισκεφτούμε 2 atm τραπεζών με σκοπό όχι την ανάληψη αλλά την κατάθεση! την κατάθεση λίγης βενζίνης σε αυτούς που έχουν ρουφήξει το αίμα των ανθρώπων σε όλη την γη. κατά την επίσκεψη μας αυτή αφήσαμε πίσω μας ένα καμένο atm της τράπεζας πειραιώς στην πλατεία σκατζουράκη της νέας σμύρνης και την μερική καταστροφή του υποκαταστήματος της εθνικής τράπεζας αλλά και του atm αυτής, στην άνω νέα σμύρνη.

αφιερώνουμε την ενέργεια μας στο ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ απεργό πείνας με αίτημα την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών που δικαιούται – βάσει νόμων του “δημοκρατικού” σας κράτους και όπου αρνείστε την τήρηση των νόμων σας -, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον γιάννη μιχαηλίδη που έχει “κατέβει” σε απεργία πείνας και αυτός ως ένδειξη αλληλεγγύης στο νίκο ρωμανό.

στέλνουμε χαιρετισμούς στους αγωνιστές κατοίκους της χαλκιδικής και στις αγωνίστριες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών!

καλούμε τους συντρόφους σε όλη την χώρα να συμβάλλουν με τον τρόπο τους ώστε να αφήνουμε παντού αποκαΐδια… για να δούμε επιτέλους “ανάπτυξη”

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

ζήτω η αναρχία κουφάλες

Leave a Reply

Your email address will not be published.