Συνέχεια μεταγωγών στον Δομοκό

Εδώ και τέσσερις μέρες έγκλειστος στην 5η πτέρυγα της φυλακής τύπου Γ του Δομοκού βρίσκεται ο αναρχικός Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Στις 2 Γενάρη 2015 ο Δημήτρης Κουφοντίνας (17 Νοέμβρη) και ο αναρχικός Κώστας Γουρνάς (Επαναστατικός Αγώνας), καταδικασμένοι ως μέλη ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων, μετήχθησαν επίσης στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Δομοκού από τα υπόγεια κελιά των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Το ίδιο πρωί μεταφέρθηκαν από τις αντρικές φυλακές Κορυδαλλού στη φυλακή τύπου Γ του Δομοκού κι οι αναρχικοί κρατούμενοι Γιάννης Ναξάκης και Γρηγόρης Σαραφούδης, καταδικασμένοι για ένοπλη ληστεία στον Πυργετό Λάρισας, όπως και για –υποτιθέμενη– συμμετοχή σε ένοπλη επαναστατική οργάνωση (Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς). Ο Σαραφούδης μετήχθη παρότι επί της παρούσης περνάει άλλη μία δίκη, συγκατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας, η οποία θα συνεχιστεί στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού μέσα στον Γενάρη.

Στο μεταξύ, ήδη από την παραμονή Πρωτοχρονιάς μέχρι σήμερα, μετέφεραν κι άλλους κρατουμένους στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.