[Αθήνα] Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς ΑΤΜ

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Κάποιοι μπορεί να επαναπαύονται σε μια προσβλεπόμενη “κοινωνική ειρήνη”, προϊόν της ανασύστασης ενός “κοινωνικού κράτους” μετά τη φασίζουσα-ακραία νεοφιλελεύθερη περίοδο Σαμαρά.

Δεν είμαστε απ’ αυτούς. Το κράτος, ως όργανο ταξικής καταπίεσης, ως εργαλείο του κεφαλαίου για την εμπέδωση της κυριαρχίας του, παραμένει -εννοείται- ανέπαφο. Το ίδιο και το μίσος μας.

Κάποιοι μπορεί να επαναπαύονται στην υποσχόμενη επαναφορά των 751 ευρώ, παραβλέποντας την παραμονή στο απυρόβλητο της ίδιας της βάρβαρης συνθήκης της μισθωτής εργασίας και εκμετάλλευσης.

Δεν είμαστε απ’ αυτούς. Το μίσος μας για μια κοινωνία εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο δεν αμβλύνεται από τις παπαρολογίες του κυβερνώντος αριστερού τσίρκου που καλείται πυροσβεστικά να αποτρέψει των άνοιγμα των ασκών των ανεξέλεγκτων κοινωνικών εκρήξεων που μπορεί να επιφέρει η παρούσα οικονομική και κοινωνική κρίση.

Εν ολίγοις, μη νιώθοντας τίποτα γύρω μας ουσιαστικά να αλλάζει, κανένα λόγο δεν βρίσκουμε για να υποστείλουμε την εξεγερτική μας δράση.

Χτες, 21 Φλεβάρη, πυρπολήσαμε πέντε ΑΤΜ στην οδό Αδριανού στο Μοναστηράκι.

Οι νύχτες μας (και οι νύχτες σας) θα συνεχίσουν να φωτίζονται από επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published.