[Λευκάδια Ημαθίας] Ανάληψη ευθύνης για επίθεση στα γραφεία της ΧΑ

Εάν κάποτε υπήρξε η παραμικρή αμφιβολία πως η χρυσή αυγή είναι ένα φασιστικό κόμμα, σήμερα αυτό μέσα από μια σειρά γεγονότων διακρίνεται σε όλους. Ανεξαρτήτως το πατριωτικό αίσθημα και την ¨αντισυστιμική¨ στάση που προβλήθηκε τόσα χρόνια ως κάτι πιο εύπεπτο για ενδεχόμενους ψηφοφόρους και μέλη, σίγουρα υπάρχουν άπειρα πλέον παραδείγματα που ξεσκεπάζουν το προσωπείο των φασιστών με πιο πρόσφατο την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον μιχαλολιάκο. Αν και παρατηρείται μια πτώση σε εκλογικά νούμερα και αδράνεια σε επίπεδο δρόμου από μεριάς φασιστών λόγω τόσο των διώξεων όσο και της κινηματικής αντιμετώπισης τους, πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να προσμένουμε κυβερνητικές ¨λύσεις¨ αλλά να χαράσουμε την δικιά μας στρατιγική και να μην αναπαυόμαστε, μιας και οι λόγοι για να δράσουμε περισσεύουν.

Η δολοφονία του Π.Φύσσα και του Σ.Λουκμαν είναι δύο από τους λόγους που έχουν χαραχτεί στην μνήμη μας για να μας υπενθυμίζουν ότι δεν πρέπει να προσφέρουμε ούτε ένα λεπτό ειρήνης στους φασίστες.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 18-9, ημέρα που πριν δυό χρόνια δολοφονήθηκε ο Π.Φύσσας, τοποθετήσαμε δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς μεγάλης ισχύος στα γραφεία της χρυσής αυγής στα Λευκάδια ν.Ημαθίας. Η μηδαμινή θωράκιση των γραφέιων τους μόνο ηληθιότητα δείχνει μιας και με βάση τα παραπάνω δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνουν ανέπαφα. Ετσι και έμεις αποφασίσαμε να τους επισκεφθούμε, ελάχιστο καιρό μετά απο τα εγκαίνια τους για να καταλάβουν ότι οπουδήποτε βρίσκονται, θα είναι πάντα στόχος μας.

ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 14-9

οργισμένη μνήμη

Leave a Reply

Your email address will not be published.