[Θεσσαλονίκη] Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ

Στις 3/5 ώρα 6:20 πραγματοποιήσαμε επίθεση (με μολότοφ) στα γραφεία του κκε (που κυρίως λειτουργούν ως προεκλογικό κέντρο) στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την συγκεκριμένη επίθεση οι κουκουέδες χαρακτήρισαν ως θρασύδειλη.

Θρασύδειλοι είναι οι ίδιοι που νομίζουν ότι με ένα εργατικό κράτος που θα ελέγχεται από αυτούς που αυτοαποκαλούνται επαναστατική ηγεσία θα εξαφανίσουν την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Όταν καλούν τα ΚΝΑΤ να καταστείλουν αγώνες που δεν μπορούν να καθοδηγήσουν και να ελέγξουν γιατί η μάζα σε κάποιες συγκυρίες δυστυχώς γι’ αυτούς παύει να είναι μάζα, τότε ποιοι είναι οι θρασύδειλοι;

Παραδείγματα όπως η εξέγερση του Πολυτεχνείου το ’73, η κατάληψη στο χημείο το ’79, η επέτειος στο Πολυτεχνείο το ’98, η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, η περιφρούρηση της Βουλής το 2011 δείχνουν και το διασπαστικό τους χαρακτήρα αλλά κυρίως τον φόβο τους μην καταλάβουμε πόσο σάπιο είναι αυτό που υποστηρίζουν. Πέρα από αυτά στην καθημερινότητά μας αντιμετωπίζουμε από δαύτους τον σεξισμό, την ομοφοβία, την εξουσία που προσπαθούν να ασκήσουν στα παιδικά μυαλά, τον γραφειοκρατικό συνδικαλισμό τους, ακόμα και περιστατικά βίας σε ενδοοικογενειακές καταστάσεις όταν κάποιος από το σόι ή την οικογένεια δεν είναι κκε ή κνε ή πάμε ή μας ή οτιδήποτε άλλο δικό τους.

Παρ’ όλα αυτά επιμένουν να τους ψηφίσουμε. Ψήφος για εμάς σημαίνει υποταγή. Αποχή από τις κάλπες και στους δρόμους όλη μέρα και ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, και το νου σας κουκουέδες.

Όσο για την λέξη θρασύδειλοι, αλλά και για άλλα πολλά που κατά καιρούς προσπαθούν να φορτώσουν στον αναρχικό χώρο, μην αγχώνεστε, θα έρθει η ώρα που θα πετάξουμε τις κουκούλες και όταν αυτή η ώρα έρθει θα έχουμε φροντίσει πολύ απλά να μην υπάρχετε.

ΚΝΑΤ=ΜΑΤ
ΚΚΕ=ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΩΝ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.