Κείμενο του Ηλία Καραντουμάν από τις φυλακές Κέρκυρας

Ύστερα από ασφυκτική πίεση που δέχθηκε η υπηρεσία στο τμήμα μεταγωγών Ιωαννίνων από τους συντρόφους που πραγματοποίησαν δυο πολύ δυναμικές παρεμβάσεις έξω από το δικαστικό μέγαρο, χθες το βράδυ, αμέσως μόλις αποχώρησαν οι σύντροφοι, οι μπάτσοι μου ανακοίνωσαν πως θα μεταφερθώ άμεσα στον προορισμό μου. Και όντως, στις 6:00 η ώρα το ξημέρωμα βρισκόμουν καθ’ οδόν για τις φυλακές της Κέρκυρας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δυναμικής απάντησης των συντρόφων που ξέσπασαν αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εκδικητική συμπεριφορά του κράτους απέναντι στο πρόσωπο μου και αποδεικνυόταν ξεκάθαρα ότι αυτή η μεταγωγή είχε ως στόχο να με εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συντρόφους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πίεσαν και συνέβαλαν στο να τελειώσει η ταλαιπωρία της μαραθώνιας μεταγωγής των 17 ημερών.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι όπλο στα χέρια των αιχμάλωτων αγωνιστών και μέχρι το γκρέμισμα της κάθε φυλακής ο αγώνας μας είναι διαρκής και συλλογικός.

Όταν τελειώνει μία ταλαιπωρία, ξεκινά μια νέα και γι’ αυτό στέλνω δύναμη
στους αγωνιστές εντός και εκτός των τειχών.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.