[Αθήνα] Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε στρατόπεδο

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων…»

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Η νεοκαθεστωτική αριστερά ετοιμάζεται να αναλάβει τη διαχείριση της εγχώριας μιζέριας και η απερχόμενη κυβέρνηση αποποιείται των πολιτικών και ιστορικών της ευθυνών. Την ίδια στιγμή εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για μια επιθετική δράση ενάντια στον οποιαδήποτε αποπροσανατολισμό σε σχέση με το πραγματικό δίλλημα των καιρών: ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Στις 23 Ιανουαρίου τη νύχτα πραγματοποιήσαμε εμπρηστική παρέμβαση με κοκτέιλ μολότωφ στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού στην οδό Ευελπίδων. Ο υλικός στόχος μας ήταν τα στρατιωτικά οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στο προαύλιο του στρατοπέδου, στα πλαίσια του συνολικού πολέμου με την κυριαρχία και τους μιλιταριστικούς της θεσμούς.

Σε μια περίοδο που η πολιτική και οικονομική ελίτ των κρατιστών επιβάλλει μεγαλύτερη εκμετάλλευση και καταστολή, διψάει για συναίνεση και υποταγή, στο όνομα της εθνικής ανάπτυξης και ασφάλειας.

Σήμερα, όπως πάντα, ο ελληνικός στρατός είναι ένας βασικός μηχανισμός της κρατικής κυριαρχίας.

Ο ελληνικός στρατός είναι ο εθνικός στρατός του εμφύλιου.

Ο ελληνικός στρατός είναι το παιδί της δικτατορίας.

Ο ελληνικός στρατός φύλαγε τις Μακρονήσους.

Ο ελληνικός στρατός μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους του δολοφονεί πρόσφυγες στα σύνορα.

Οι στρατώνες του ελληνικού στρατού γίνονται στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες.

Ο ελληνικός στρατός παίρνει μέρος στις πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και στο πλιάτσικο των καπιταλιστών.

Ο στρατός είναι μια μεγάλη μπίζνα για εμπόρους όπλων, στρατιωτικούς, πολιτικούς, εφοπλιστές κλπ.

Ο ελληνικός στρατός είναι μια δεξαμενή απλήρωτης αγγαρείας για το κράτος.

Ο στρατός είναι μια φυλακή προληπτικού σωφρονισμού. Εκπαιδεύει στο φόβο μπροστά στην εξουσία, στην τυφλή υποταγή, στη ρουφιανιά, στη γλοιώδη αλαζονεία του καβατζωμένου υποτακτικού, στην εκμετάλλευση των ιεραρχικά «κατώτερων», στην εθνική ενότητα όλων όσων κοιτάνε πως θα φυλάξουν την πάρτη τους και πως θα αποκτήσουν περισσότερα προνόμια.

Οι στρατοί υπάρχουν για να δικαιολογούν τον εθνικισμό κι απ’ τις δυο πλευρές των συνόρων και να οδηγούν τις κοινωνίες στη σφαγή.

Ο ελληνικός στρατός προετοιμάζει έμμισθους και άμισθους δολοφόνους.

Αυτό είναι το υπόδειγμα της εθνικοφροσύνης.

Ο ελληνικός στρατός προετοιμάζεται για να χτυπήσει τους εξεγερμένους. Στις 6 Δεκέμβρη 2014, οι ρουφιανοδημοσιογράφοι έκαναν σκόπιμες γελοίες περιγραφές για «αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες» και «κομάντο» αναρχικών, προετοιμάζοντας ένα κλίμα επέμβασης του στρατού (71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία και ειδικές δυνάμεις, που κάνουν γυμνάσια καταστολής) για να αντιμετωπίσει τον όγκο και τις τακτικές της εξέγερσης.

Η παρέμβαση μας ήταν μια προειδοποιητική απάντηση σε αυτά τα σχέδια. Με οργή και φαντασία χτυπάμε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, πριν έρθουν να μας χτυπήσουν.

Έτσι εκφράζουμε και την αλληλεγγύη μας στους ολικούς αρνητές στράτευσης.

Τα κόμματα του ελληνικού κράτους συναγωνίζονται προεκλογικά στον εθνικισμό. Όλοι οι πολιτικάντηδες δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στη στρατιωτική εξουσία. Δεξιοί και αριστεροί γλύφουν το κεφάλαιο και τους στρατοκράτες. Ο Τσίπρας υπερασπίζεται τη συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ. Είναι καλός μαθητής του Σημίτη που έλεγε «πρώτα η Ελλάδα» όταν τα ΝΑΤΟϊκά αεροπλάνα έφευγαν από εδώ για να βομβαρδίσουν τη Γιουγκοσλαβία. Το αίμα των λαών δεν αγγίζει τους «ειρηνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εμφύλιος δεν έληξε.

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Καμία συναίνεση στους εθνικούς σωτήρες

ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες – ΕΠΙΘΕΣΗ στους θεσμούς

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.